Юксел има канал в интернет от една няколко дни, но вече се радва на голям интерес. И докато до вчера предпочиташе да показва българските природни красоти, сега залага на известна песен, която сам изпълнява. Като истински професионалист, Кадриев се е доверил на специалисти, които да му помогнат в пеенето и свиренето. Негов вокален педагог е младата надежда от "Гласът на България" Мариета Петракиева.

Красивата брюнетка направи фурор в третия сезон на музикалното риалити. Зрители се чудят дали и Юксел няма да се запише за участие в предаването, което излъчва bTV, където той работи. Негови колеги обаче са категорични пред Hotnews.bg, че няма да видим Кадриев сред претендентите за голямата награда от 50 бона. Всъщност Кадриев е завършил НАТФИЗ, където пеенето е задължително, но не мечната специалност актьорско майсторство, а публична реч.

Сам признава, че искал да стане актьор, но предпочел публичната реч, защото там бил държавна поръчка и не дължал такса за обучението си. Преди месеци Юксел сам обяви, че е издал и книга с любовна лирика, така че явно скритите таланти на новинаря са много.