Но без да бързат с децата. Двамата ги искат и със сигурност ще се появят, но не на този етап, твърдят близки от обкръжението им. След толкова много деца от различни жени, Благой явно е решил да се кротне, макар че ако отношенията му с Поли останат трайни повече от две години, то обезателно ще се наложи да помисли и по този въпрос, коментират в средите.

От известно време насам Благой Георгиев е видимо отслабнал. Той редовно споделя в инстаграм че е започнал активно с тренировките. Всички предположиха, че Полина е сложила бившата футболна звезда на режим, но истината се оказа доста по-различна.

Джизъса обане неслучайно носи този култов прякор. Освен религиозните татуси, Благо спазпа стриктно коледните пости, които не са никак леки. Георгиев сподели, че вече 35 дни е на пости, а това определено се е отразило на теглото му. Е, някои хора напълняват по време на пости, защото наблягат на въглехидратите. Джизъса обаче се стопи за този период, но има нещо важно – той спортува доста, което балансира приема на въглехидрати, пише Лупа.

Благо със сигурност не консумира и алкохол, което допълнително изчиства тялото, но всички се питат друго. На сухо ли е Полинка? Младата съпруга на Джизъса със сигурност има свои си нужди, които всеки очаква, че Благо обслужва, включително в секса. Строгите пости изключват плътските удоволствия, но има ли въздържание… тук трудно може да се каже.