Певицата е влюбена в човек, който бил познат в хайлайф средите. Дали той е бизнесмен, или от музикалните среди, Маринова мълчи. Ала била много щастлива и споделила пред близки, че новият й я обича страшно много и държи на нея.

Софка разкри за края на връзката си с доскорошния си мъж Гринго в тв интервю. Че двамата не делят едно легло, е ясно от пролетта. Но чак сега Маринова реши да пусне „бомбата“ с откровения. "Не знам какво прави Гринго. Той си е по Германия. Имам си гадже", обясни Софка пред добрата си приятелка Гала.

На юбилейния концерт на ромската перла в зала „Арена“ преди два месеца, Софка се скъса да благодари на цялата си рода, но пропусна Гринго, което подсили още повече слуховете за раздяла между двамата.

По информация на „България Днес“ хитовата певица се е залюбила с новият си мъж месеци след като се раздели с бившия затворник. Двамата си пасвали като характери. Любимият на Маринова я глези със скъпи подаръци и бижута. Той платил и цялата почивка в Дубай на Софка и наследника й Лоренцо.