Изпълнителката на "Водка с утеха" се похвали пред "Събуди се", че единствената й наследничка e наследила дарбата на майка си в пеенето. Когато момичето било малко, Преслава страдала, че хлапето извивало глас досто фалшиво. Таткото Павел обаче непоколебимо вярвал с наследничката си и се оказал прав. Днес Паола пее не само често, но и абсолютно вярно, разказа гордата майка пред Нова телевизия. Тя прави всичко възможно да е с нея колкото се може по-дълго време.

Певицата разкри, че изпитва трудности, когато заради работата се налага да остави дъщеря си. „Тя започна много да разбира. Прегръща ме, стиска ме. Само, когато ме види да се гримирам, и ѝ става лошо. А на мен започва да ми става тежко да дишам. През цялото време обаче не усеща липсата ни”, каза още тя.

Себе си определи като по-строга майка. „Смятам, че в нашето семейство аз съм най-строгата. Като че ли в един момент Паола много ме слушаше. Обаче видя, че явно не съм толкова строга и си позволява да надделее. Аз обаче и позволявам, защото още е мъничка. Смятам обаче, че трябва да ѝ дадем добро възпитание”, допълни Преслава.

„Елхата у дома е украсена не толкова заради моята дъщеря Паола, а заради мен. Тя още е малка, не разбира всичко, но вече вярва в Дядо Коледа. Обяснявам ѝ, че ако е послушна, ще получи подарък”, сподели певицата.