Актрисата сподели спомен на друг потребител в социалната мрежа, който разказа как Вергов крещял на жена по време на полет от Варна до София. Дамата станала от мястото си преди машината да спре окончателно на летището и това отприщило гнева на звездата.

"Хората в салона се умълчаха, той си крещеше, вероятно смятайки се за голям мъж. Беше доста неловко, защото споменатия е разпознаваемо лице и тази проява на агресия беше смущаваща за всички присъстващи. Това е случката. По-скоро ме изненадва реакцията на широката публика от подобни ексцесии. На какво се чудим?! На мутробарока в който живеем? На дебилния „елит“, който дава тон за развитие на тези процеси?", пише Красимир Симеонов, чиито пост Димитрова препечатва.

Вчера тя продължи с коментарите си по повод разкритието, което направи преди повече от месец, че е станала жертва на насилие по време на работа от свой известен колега. Медиите посочиха Вергов като извършител на деянието, но не спестиха критики и на жертвата. Затова Димитрова иронизира помията, която се изля върху нея.

"Преспах с цялото училище, класната ми и портиерите на СУ "Никола Йонков Вапцаров" - град Силистра, за да стана отличник на випуска. О, да не пропусна и хората, които продаваха закуски пред даскало. Тях направо ги извадих от обувките им от безразборен, лют СЕКС. Такава съм от дете - лакома и нимфоманка.

"Преспах и с цялата детска градина, след като мама ме оставяше сутринта. Преспах и с майка си. За да ме приемат първа по успех в Национална художествена академия преспах с цяла София (без Перник). За да ме приемат първа по успех в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти, за да е сигурно! Играя на сигурно".