Плеймейтката и друг път е казвала, че не би простила да се разхожда с рога, но в отговора от вчера включи и думата "очевидно не". Така дава ясен знак, че е била мамена от бившия си, на когото няма намерение да прощава. Райкова продължава да дразни бившия футболист, като не спира да показва подаръците, които получава от новия мъж Карен.

За Коледа тя получи нов луксозен джип, но не Карен се отсрамил не само с возилото. В раговора с феновете Злати показа новите си слънчеви очила, както и кутия с бижута. В предишни разговори тя винаги е твърдяла, че при предишната си връзка с Благо тя е носила парите вкъщи. Златка сподели как с Карен Хачатарян са станали двойка.

„Нас ни запозна общ приятел, който много настояваше и общо взето според мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И така, малко насила, се запознахме, но ако питате дали веднага се случиха нещата - да, абсолютно веднага. Много се харесахме първо като хора, много си паснахме, много си говорехме. И второ, че визията не е на последно място – и там също много се харесахме”.

Друг любопитен факт, който русата красавица споделя, е размерът на гръдната обиколка-92 сантиметра, а в предишни разговори тя е заявявала, че няма никакво намерение да коригира силиконовия си бюст.