Спортистът гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и почерпи за първата си рожба с маркови бутилки, които водещият отваряше. Това му попречи да чуе разказа на бившия на Андреа защо е решил да кръсти новородената дъщеричка Христина. Въпреки че Кобрата тръгна да обяснява защо се е спрял на това име, гъркът, продължи да отвяря кашоните с алкохол и така не даде думата на младия татко.

„Тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам. Казва се Христина“ - това съобщи боксьорът тази вечер, за първи път, в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис

Hotnews.bg припомня, че само преди дни в конкурентната Нова телевизия Кобрата призна, че има човек до себе си, без да разкрие подробности. Пред Николаос Кубрат призна, че не е присъствал по време на раждането, но вече е преосмислил отношенията си към жените, защото гледа на тях като на баща.

По-малкият брат на Кубрат – Тервел, е татко на три момчета заедно с половинката си – бившата волейболистка на ЦСКА и националния отбор Диана Ненова. Двамата са горди родители на Калоян (роден през 2008 г.), Аспарух (2016) и Самуил (2021).