Той не само че запазва всичките си театрални роли и влиза в нови кинопроекти, но и остава в журито на шоуто на Нова тв „Като две капки вода”. Това става ясно от реклама на новия сезон на телевизията, която върви в ефир в последните дни. Продуцентът на „Капките” – Маги Халваджиян, явно е един от хората, които са се заели да реабилитират Вергов след скандала с Диана Димитрова. Вместо да го изхвърли от предаването си за назидание на всички мъже, които посягат на жени, той най-вероятно ще го остави в журито на сезон 11, изхождайки от идеята, че всеки е невинен до доказване на противното.

Арменецът се опитваше да привлече актьора в предаването си в продължение на години. Дълго обаче той успяваше да го убеди за участие единствено като гост звезда. От осмия сезон на шоуто досега Вергов вече е постоянен член на журито в „Капките” и се смята, че именно той се радва на най-голяма фенска маса, съответно привлича най-много зрители към шоуто. Халваджиян едва ли ще се лиши от звездното му рейтингово присъствие заради слухове, които не са доказани в съда.

След скандала с Диана Димитрова, развихрил се преди месец и половина, много хора заподозряха, че Вергов ще бъде изхвърлен от всякакви продукции, особено ключови програми в големите телевизии, каквото е шоуто „Като две капки вода” по Нова. Както обаче „Уикенд” вече писа, артистичната гилдия застана зад звездата и до момента нито един негов ангажимент не е отпаднал. Нова телевизия вече върти автореклама на програмите си за предстоящия пролетен сезон. От нея става ясно, че „Капките” се завръщат в ефир, а лицето на Вергов се вижда няколко пъти във въпросната автореклама.

Разбира се, кадрите са на запис от предишни сезони, но фактът, че от телевизията са ги включили в рекламата, издава, че шефовете там нямат нищо против участието на намесения в скандала актьор, който въпреки всичко продължава да е едно от най-харесваните лица на родната сцена. Малко преди Коледа той излезе пред публика в Зала 1 на НДК като част от актьорите в проекта „Поетите”. Залата го аплодира бурно, което е пореден знак за подкрепа на феновете към него. Както изглежда, другите двама постоянни членове на журито в „Капките” също остават. Това са певицата Хилда Казасян и устатият басист и бизнесмен Димитър Ковачев-Фънки.