Красивата рускиня се похвали, че вече прибира петцифрена сума на месец като инфлуенсър. Възходът на мадамата започва, след като печели предаването. „Отдавна вадя по 5-цифрени суми", похвали се брюнетката, която ce скъсва да рекламира най- различни неща чрез снимки и клипчета. Но без да сподели дали са 10 000 или 99 000, както и в каква валута говори.

Преди да се появи в„Ергенът", Виктория не може да се похвали с толкова солидни приходи. Ала след изявата си тя става още по- популярна, по-търсена и логично вдига цената, срещу която би рекламирала даден бранд. Мацката се занимава и с други неща в социалните мрежи, които също й носят приходи. В същото време Виктория е бясна, че всеки я пита дали има хиалурон в устните. „Не, нямам“, категорично заяви мацката, която се кълне, че няма и една корекция по тялото си.

3вездата на Виктория изгря в „Мастършеф“. Тя шашна журито с невероятна рецепта, благодарение на което влезе в същинското състезание. Година по-късно Виктория пребори конкуренцията на куп момичета и спечели „Ергенът". „Не съм взела и една стотинка за участието ми в шоуто, уточнява Капинотова. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция, писа „България Днес“.