Благо и Поли се познават едва от февруари 2022-ра година, но въпреки това вече минаха под венчило. Брюнетката непрекъснато получава въпроси дали планира да стане скоро майка, на които тя отговаря директно - че все още не иска да има свои наследници. В разговор с фенове брюнетката сподели и новина-богато й семейство притежава не само къща в Банкя, където в момента живее младото семейство, но и имот край морето.

"Искаш ли да имаш деца скоро време", попитаха я там, а тя беше категорична. "Не бързам! Всичко с времето си", написа в отговор.

Точно там в момента са двама, а попитана къде са отседнали, Поли даде да се разбере, че е заможна булка. На южното ни Черноморие Благо тренира здраво, което налива вода в мелницата на слуховете, че влиза в "Сървайвър". Георгиев сякаш претърпя пълна промяна - той не спира да тренира ежедневно, като дори си направи нова фризура и стайлинг на брадата.

По всичко личи, че Поли също държи много на външния си вид, а в свое стори тя разкри и как го поддържа. Тя сподели, че залага на добър сън, зелени зеленчуци, свежда въглехидратите до минимум, тренира интензивно и пие много вода. Иначе сред въпросите, които последователите зададоха, бяха такива, свързани с теглото и физиката. Оказва се, че тя е с ръст от 167 см и тегло от 52 кг.