Той е претърпял операция на коляното на десния крак, но по снимките, които сподели в профила си в инстаграм, личи, че е в настроение. Вергов пусна усмихнато селфи, на което пише: “Всичко вече е 6!”. Актьорът всъщност трябвало да се подложи на интервенцията още през септември - октомври, но програмата на театрите вече била готова и той нямало как да отменя представления.

Затова отложил операцията за януари, като предварително предупредил, че няма да играе, разказа самият той пред “24 часа”. В сторито присъства и още една снимка, на която се вижда компрес на капачката на коляното му, а долната част на крака му е намазана с йод. До леглото са подпрени две патерици, които ще помагат на актьора при придвижването му.

Вергов пусна снимка от болницата, но успокои, че вече всичко е наред.

През октомври миналата година той отново показа снимка в социалните мрежи от болничното легло. На нея се виждаше как е на системи. Тогава актьорът не уточни каква е причината, написа само “Малък ремонт”. “Връщам се на сцената на 7 февруари с “В очакване на Годо”, каза Вергов, като обясни, че раздвижването на крака му става бавно. Известната пиеса се играе във Военния театър в София.