Пловдивчанката все още не е обявила официално името на второто си момче, но още преди раждането се говореше, че е избрала да го нарече Кай и това е последното й решение, твърдят наши източници. Първата буква е на майката на Джулката, която е Екатерина, но всички наричат на малко име - Катя. Последната буква „й“ пък е по линия на родителите на таткото Теодор Гецов, твърдят източници.

Кай идва от гръцки език и означава „Роден на земята“. До избора на трите букви, Гани се е допитала и до астролог, който я уверил, че изборът на Кай е повече от подходящ, предвещава амбиция, импулсивност, развита интуиция, доброта, практичност и искреност. Всьщност Кай означава много различни неща на много различни езици. На японски - океан, черупка, а на китайски значи триумфиращ. На баски (етническа група в Испания и Франция), кай означава пристанище, а на шведски - радвайте се. От тайландски се превежда – пиле.

Гани влезе в болница още в края на миналата седмица, за което HotNews писа първи. Очакваше се да роди точно в средата на месеца - 16 януари. Към момента социалните мрежи на Гани бълват от постове на близки до фурията, които и честитят рожбата. Вчера Джулката обаче изненада последователите си с необичаен кадър, като написа към него: "Едно смело мое превъплъщение. Все пак мога да бъда каквото пожелая!"