Кадрите разбира се бяха с прикрито лице на бебето, но пък това, което втрещи последователите й е начина по който Гани се появи, а именно силно гримирана като за дискотека или плеймейтска изява. "Кога е имала време да се гримира или го е правила докато ражда?!", коментираха през смях някои. Очевидно суетата на плейбойката не й е дала мира да се появи неглиже - като една раждала жена.

В обширен пост Гани даде яснота и по въпроса за името на бебето, както и го описа, оставяйки въобръжението на последователите й да проработи. "В семейството ни дойде огромно щастие - днес точно в 12:57 се роди Кай Теодор Гецов. Бебчо ни изненада с много коса и големи сини очи. Името му означава "океан" и "триумфиращ", а за нас Кай е любов. Освен това Кай носи първата буквичка на баба си Катя. По-интересното е, че идеята ни даде първородният ми син Давид, който много обича приказки и беше чувал името Кай в история. Благодаря ти @tgetsovbjj, че реши да бъдеш с мен в родилната зала през цялото време и заедно посрещнахме Кай. Благодаря на екипа на болницата и д-р Доленска, че са до нас в този момент", заключи щастливата майка.

Таткото също не пропусна да благодари на половинката си. "Любов моя, благодаря ти, че ме направи най-щастливият баща на света! Обичам ви!", сподели в коментар полицаят Тед.