Този път от продукцията са вербували доста популярни личности, които ще се борят за победата наравно с обикновени и неизвестни участници. Голямата звезда в шоуто ще бъде футболистът Благой Георгиев. Сега ще издадем и още едно име. Той не е популярен, но пък е брат на голямата фолк звезда. Братът на фолк певеца Константин Светослав ще бъде сред участниците в новия сезон на "Сървайвър", който ще се снима на Карибско море, твърди "Блиц".

Светослав отдавна имал мерак да влезе в такъв формат. Досега е ходил на всички кастинги за "Сървайвър" и "Игри на волята", но едва сега му се отваря парашута и има шанс да получи слава като на своя известен брат. За него знаем, че се занимава със собствен бизнес, но също така е и спортна натура. Това обяснява защо са го взели в шоуто, тъй като всички участници този път ще бъдат доста добре подготвени физически, а битките ще бъдат тежки.

А Светослав вече се подготвя за предаването и славата. Той се снима в последния клип на Диона, за да набере повече популярност и да го видят хората преди да се впусне в "Сървайвър".