Първа в социалните мрежи изгря Глория, която се излегна върху палма с кокосов орех в ръка, който сама си купи от продавач по плажа. 49-годишната баба демонстрира секси тяло, но щерка й също реши да се покаже от океана, без обаче да прояви кой знае каква изобретателност. Симона очевидно е била засегната от писанията, че е двойно по-дебела от известната си майка. За да ги опровергае, тя бързо-бързо се излегна на същата палма като родителката си и пак позира в кокосов орех в ръка.

Понеже един орех струва 50 цента, Hotnews.bg се надява, че двете певици са си купили различни, но пък е длъжен да отбележи, че еднаквите снимки показват категорична липса на въобръжение от двете изпълнителки. Със сигурност те предпочитат да си почиват и наслаждават на свободното време, но все пак не биваше да пускат copy-paste кадри с разлика от няколко часа, при това придружени от смешни мъдри мисли.

"Мечтите са илюстрации в книгата, която твоята душа пише за теб. Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият – че всяко нещо е чудо.”, философства Загорова с цитати, които използват всички инфлуенсърки.