Затова не е странно ако видите Софи Маринова, Анелия, Преслава или която и да е друга от оборотните в чалгата да държи освен микрофона и по няколко щедри банкноти в юмрука си. Бакшишите варират от 50-100 лв., като не са и малко случаите, в които стигат до хилядарка-две в зависимост от възможностите на почитателите. Честа практика е раздаването на бакшиши да се превръща в състезание между онези бизнесмени с прякорите, за да покажат величие и впечатление сред публиката.

Галена е една от певиците, които също не може да се оплаче от щедрите бонуси. В последно време обаче тя проявява гордост и отказва всеки лев, който някой реши да й бутне докато пее. "Все пак гради имидж на номер 1 в попфолка и трябва да държи положение. Затова вече отказва да прибира бакшиши, независимо какви са банкнотите, които й подават. Галена е надрастнала периодите, когато прибираше по кръчмите всеки лев, който й подадат срещу поздрав или поръчано парче, което да изпълни. Положението на голяма звезда не й позволява да се принизява и да тъпче бакшиши, както правят много други нейни колежки", разказват хора от средите.

Наскоро Галена имала участие в централен софийски клуб, където феновете забелязали, че тя отказала подадените й няколко стотака. "Размаха с пръст като отказ и продължи да си прави шоуто. Този, който искаше да й даде бакшиш остана много изненадан от реакцията й", коментираха пред HotNews присъствали на изявата.