Признанията му бяха в контекста на слуховете, че гаджето му – актрисата Боряна Братоева, настоявала вече да работят за бебе, а пък водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви се дърпал. „Не е вярно, че Боряна ми тропала с крак. Щастливи сме си, без да искаме неща повече един от друг, а искам и да бъда млад баща. Бих между другото”, призна комикът. Не коментира обаче другата част от слуха по темата, а именно, че гаджето му Боряна държала да стане майка преди да навърши 35, което ще е на 2 юни.

Все пак е ясно, че влюбените си живеят в хармония и любов. И макар все още да не работят за бебе, изглежда не са далеч от мисълта да създадат семейство. Николаос и Боряна имат връзка от близо година и вече дори живеят заедно. Залюбили се, покрай гостуване на звездата от сериала „Съни бийч” в предаването на комика. Николаос бил силно впечатлен от чувството за хумор, таланта и красотата на актрисата. Поканил я на кафе, след което симпатиите помежду им бързо прераснали в любов.

Въпреки че отношенията им са сериозни от самото начало, още повече, че и скоро след старта на връзката си, заживяха заедно, двамата дълго време пазеха в тайна, че са гаджета. Не се крият едва от няколко месеца. Водещият смело споменава името на гаджето си в ефира на Би Ти Ви, докато Боряна, както винаги, избягва да коментира личния си живот. Официалното им представяне като двойка бе навръх Нова година. Двамата за първи път застанаха един до друг като влюбени, а след това и един срещу друг в двубой с тъпи смешки. За сватба засега и дума не става.

За Боряна не се знае, но Николаос е признавал, че веднъж е бил на крачка от венчавка. Тогава комикът, който преди това дълго време се занимаваше с журналистика, бил само на 20 години. Тъкмо, защото бил твърде млад, Николаос променил решението си за брака. Направил го в момента, в който с годеницата му вече търсели място за сватбеното тържество. Разделили се без скандали, а малко по-късно тя открила любовта в лицето на приятел на бившия си годеник. Николаос едва ли е бил във възторг, като научил, но все пак не е правил драми. Съсредоточил се върху кариерата си.