Александра, Бебо и двете им деца са на семейна почивка на Малдивите, където събират тен за лятото. Блондинката показа, че е в топ форма, въпреки двете си раждания, видя Lupa.bg. Последователи на красивата танцьорка я поздравиха за тялото.

Само преди дни от Малдивите се завърна Антония Петрова, която също пускаше фотоси по бански и сама се хвалеше какво хубаво тяло има и как е слаба без да спортува, но истината е съвсем различна. бившата Мис България пълнее ударно и не може да скрие пъласките и целулита. Александра е на 38 години, но изглежда като момиченце и в лице, и в тяло. Двете с Антония Петрова са наборки, родени са през 1984 година.

"Казват че през 2022 вещиците не пълнеят по празниците, а някои и след като родят две деца, при това естествено! Всички ме питат постоянно как подържам фигурата си? Никак! 2 неща: естествено родени и двете ми деца и ген! В тази връзка отговарям на често задаваните ми въпроси: не спортувам, нямам един ден спорт в живота. Ежедневието и активния начин на живот ми е спортът! Ям каквото поискам, угаждам си много, не си тормозя психиката какво, колко и кога да ям, звучи ми адски изтощително! Живея щастливо, усмихвам се постоянно, радвам се на чуждото щастие, сигурно затова имам свое! Успешните хора истински ме радват, сигурно затова успявам и аз с какво се захвана! Обожавам живота си и семейството си! Постигнала съм всичко, което някога съм искала, а най-доброто тепърва предстои…просто съм щастлива и обичана!" - похвали се пернишката мис над снимките си с целулит.