39-годишният финансист се оказа истински мъж под чехъл. Ганчев е със стабилно образование и кариера, но въпреки това амбициозната инфлуенсърка дирижира връзката им, твърди „Уикенд“. Той е директор в застрахователна компания и отговаря за ресор „Финанси и риск”. Мъжът е доста сериозен и няма нищо общо с лигавото държание на префърцунената си половинка.

Двамата са заедно от 6 години, като наскоро се пренесоха в ново жилище в столичния квартал „Лозенец”. Иван така и не се решава да предложи брак на любимата си, която бленува за годежен пръстен и сватба. Бившата панелистка от „На кафе” не обича да говори за личния си живот, но от време на време споделя за половинката си. „Той е доста сериозен човек. Занимава се с финанси. Дано не срещне някоя добра жена, която да му покаже какво е да живееш с половинка без паник атаки и безсъние”, признава инфлуенсърката, която тормози гаджето си с постоянни оплаквания.

Не е ясно защо Иван все още не се е решил да предложи брак на милионерската щерка. Финансистът не е от случайно семейство и има заможни родители - също като Банда, чийто баща е милионер, занимаващ се с възобновяеми енергийни източници и coлaрни панели.

Мъжът на брюнетката не може да шофира, но пък има личен шофьор, който го вози където пожелае, похвали се преди време Андреа, която сама определи мъжа си за хейтър и „старче”. Бившата сътрудничка на Гала често се изказва доста грубо за половинката си. Освен това му публикува фотоси, на които той изглежда доста нелепо.