Тя качи негова снимка в игра за лайкове, популярни в социалните мрежи, а под кадъра написа: "Аз съм при сладурите от конкурса. Дали заслужавам да спечеля ще решите вие като гласувате за мен Споделете снимката ми за да ме видят повече хора. Името ми е Кай Теодор Гецов и съм роден на 16.01.2023 г., 2820 г."

Снимката, която разбуни социалните мрежи обаче и предизвика много коментари е тази, на която Кай се е гушнал в тати Теодор. Явно младият татко е наистина невероятно щастлив от факта, че му се е родил наследник. Джулката се похвали, че Гецов ги е посрещнал много специално. Големи плюшени мечета, много балони и меки килимчета радват мама и бебе у дома.

"Изненадите за нас не спират Теодор се беше погрижил да организира специално посрещане за мен и Кай в дома ни в Пловдив Не ми го побира умът кога е успял, след като беше неотлъчно до нас в болницата в София дори и на самото раждане Благодаря за невероятното послание към сина ни "Да бъдеш! Да имаш! Да обичаш!"", написа Гани в Инстаграм.

Джулиана повдигна завесата и относно това кога батко Давид ще се срещне с Кай. Тя призна, че големият й син постоянно пита за бебето и в най-скоро време ще го види.