От няколко дни Тодор Давидков или познат в чалга средите като Гринго на Софи, е излязъл от затвора. Криминално проявената персона е лежал в немския затвор, след като е пребил своя роднина в Берлин. Това се случило през есента. Заради богатото си криминално досие Гринго веднага е арестуван, а по-късно изпратен в затвора.

След няколко месеца зад решетките, Гринго вече е на свобода. Затворът не е чуждо убежище за побойника. Преди малко повече от четири години Давидов прекара почти 10 месеца в Централния софийски затвор. Той да е осъден за рекет.

От както е на свобода, особено притеснена е фолк фурията Софи Маринова. Тя се раздели с бабаита още преди да го вкарат "на топло". Имайки предвид бурния му нрав и колко пъти се е сблъсквала с юмруците му, изпълнителката се страхува да не срещне пак изгората си. Още повече, че в момента тя била в нова връзка и познавайки бурния му характер, нищо чудно да посегне и на актуалния й партньор. "Дано не те принуди пак да сте заедно", казвали й близки. Звездата обмисляла вариант да си вземе охрана, но от друга страна искала да се чувства свободна, а не постоянно да има някой, който да и свети.