Това припомни, че случката с актрисата Диана Димитрова не е забравена и макар, че тя не е споменала, че насилникът е именно той, негативното отношение се обърна към актьора. външна реклама В момента Вергов преживява труден период. Актьорът споделя с последователите си лични неща от ежедневието си, както и от престоя си в болница, но все още дума не е обелил за инцидента с Димитрова, в който го обвиняват.

"За бързо оздравяване на любимия @julianvergovofficial" - Марта написа тази невинна реплика към снимката с Владо Пенев и отприщи коментиращите, които дори се скараха, пише vihrogon. "Затвор за този Вергов! Как не ви е срам такива звезди да се снимате с този…. Излагация!!! Само затвора ще го оправи… Малоумник мръсен!", изригнаха под кадъра. "Коя сте вие,че да раздавате присъди и обиждате хората?! Простотията българска няма почивен ден. Тъй ли сте си решила всички проблеми,че сега решихте да подбирате и приятелите на МАРТИНА. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Има си други начини да го докажете. Има съд и правосъдие. Тук не му е мястото", намеси се друга.

Потърпевшата разказа случката по телевизията, но нито веднъж не спомена името му, което ме учуди. А и доста време е минало оттогава. За какво говорим?! Страх или вина?! С мен ако това се случи, веднага, на момента ще подам дело в съда. Не подкрепям жени, които си траят и хленчат. И това не е единствения проблем на актьора. Както знаем, вече няколко сезона той е жури в едно от най-гледаните предавания „Като две капки вода“ и участието му в предстоящия сезон било под въпрос, споделят запознати. Това разбира се са само клюки, скоро наближава старта на шоуто и ще видим какво решение е взел Маги Халваджиян.