По традиция от близо половин година в неделя Златка Райкова отговаря на въпроси на свои фенове, които няма как да не се интересуват от новия мъж Карен, детето, което чака и общото им отроче с бившия футболист. Сега обаче и втората съпруга на Джизъса реши да обръща внимание на почитателите си с отговори на въпроси в инстаграм профила си, при това също точно в неделя.

И докато Златка за пореден път обясняваше колко килограма е качила, как е обиколила половин свят с Карен и къде ще е следващата дестинация, нейните фенове веднага я алармираха, че Полина я копира. Те не назовават директно името на съпругата на Благо. В отговорите на въпросите си наследничката на хотелиерското семейство обяснява, че родителите й не били хич доволни, като разбрали с кого излиза.

Златка отказа да коментира решението на Поли за разговор с фенове по същото време, в което тя се вихреше в инстаграм. Плеймейтката обясни, че си ляга рано и вече е време да поспи, но Hotnews.bg с нетърпение чака следващата неделя, за да види как ще протекат разговорите с феновете на двете.