Но към момента още нямали официален развод. Тя го обичала и се надявала, че отношенията им може и да се оправят. Засега обаче това не се е случило и журналистката е решила най-накрая да загърби миналото. Както много жени в подобна ситуация, така и Добрева е направила промяна във визията си, за да отбележи новото начало. Тя е боядисала русата си коса в червеникави тонове. „Веднага щом застудее, добавям топли нюанси. В душата или в косата – когато и както дойде!”, написа звездата на БНТ.

Че Мира и Жоро имат проблеми в брака, се говори отдавна. Още по време на участието си в шоуто „ВИП Брадър” водещата призна, че е хващала мъжа си в изневяра, и то нееднократно. „Това беше изключително тежък период за нас. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих”, разказвала е журналистката. Макар че тогава си дали шанс, съпрузите не успели да преодолеят различията си и преди 2 години заживели отделно.

Опитвали се обаче да поддържат добрия тон в името на сина им Георги, който се намира в трудна тийнейджърска възраст - през лятото ще навърши 15. Мира шокира и с други откровения за личния си живот. Неотдавна в интервю за „Уикенд” тя разкри, че е била жертва на домашно насилие. Не става въпрос обаче за Жоро Торнев, а за предишна нейна връзка. Водещата е доволна, че тогава е имала смелостта да се махне и да преодолее травмата.