Вечерният ефир на Би Ти Ви се превръща в безкрайно риалити от 22 февруари. Епизодите на „Сървайвър” и „Ергенът” тази пролет ще са толкова дълги, че няма да остане никакво време за Николаос Цитиридис. Шоуто на гръка ще се излъчва само в петък, но ще продължава цял час вместо по половин, както беше в последните месеци.

В Би Ти Ви явно смятат, че с новия регламент на „Сървайвър”, който ще въведат, рейтингът на шоуто ще скочи до небето. Затова са предвидили един епизод на продължава цели 3 часа. Шоуто за оцеляване тръгва от 26 февруари и ще върви от неделя до вторник, ще започва в 20 часа – веднага след централните новини, и ще приключва чак в 23 часа. То не само че ще измести турския сериал, но и ще заеме целия ефир на Николаос Цитиридис.

Другото риалити, заради което взимат ефира на гръка, е „Ергенът”. То тръгва от 22 февруари и ще върви в сряда и четвъртък. Ще започва в 21 часа и ще приключва в 21. За Цитиридис остава само петъчният ефир. Вид компенсация за феновете му е, че удължават двойно времето на вечерното шоу – от половин на един час, както беше при стартирането му през 2020 г. Предаването ще започва в 10 часа вечерта и ще приключва час по-късно. Преди него ще се излъчва епизод от българската комедия „Мен не ме мислете” с Руши Видинлиев и Весела Бабинова – от 9 до 10 часа. Сериалът ще върви само в петък – по един епизод седмично, както е и с Цитиридис.

За турския сериал са отделени три дни – сряда, четвъртък и петък от 20 часа. Но това няма да е единствената турска продукция в праймтайма, тъй като „Сървайвър” от тази година също се снима от турци. Според източник на „Уикенд”, орязването на ефира на Цитиридис ще се отрази чувствително и на доходите му. Гъркът получавал 15 000 лева месечна заплата, но занапред ще прибира едва една трета от договорената сума. Това доста разочаровало Николаос, но нямало какво да направи. Надеждата му е предаването да се върне в пълния си обем наесен, но шансовете за това са минимални.

Голяма част от екипа на шоуто е съкратен. Макар че обяви кастинг за кулинарното шоу „Мастършеф”, Би Ти Ви тази година няма да го излъчва. Няма да се излъчва и шоуто „България търси талант”, въпреки че и за него беше обявен кастинг. Вероятно те ще останат за есенния сезон