Знаменитият роден рап дует си е върнал приятелските чувства и скоро ще прави нова музика. Това обявиха изпълнителите в „Преди обед“ по bTV. Двамата така и не дадоха отговор за какво точно са се скарали. Енчев дори се сопна на водещите Деси и Сашо, че са твърде агресивни с въпросите си. „Има битовизми, които няма да изкопчиш“, заяви Енчев на Сашо Кадиев. В отговор пък водещият го нарече „тъпанар“, но явно двата се познават достатъчно добре, за да не се разрасне дрязгата в ефира.

Сглобената картинка от думите на Румъница и Енчев е следната: След 20 години съвместна работа, дуетът се почувствал изчерпан. „Музиката ни накрая стана тъпа“, заяви Енчев. Именно той предизвикал разрива, защото се почувствал обиден. Енчев добави, че не иска да каже защо точно, тъй като поводът бил глупав и го е срам от това.

Румънеца добави, че в разрива между двамата са намесени пари. Той коментира, че в дуета винаги е имало спорове и конфликти, но този път скарването било наистина гадно. Освен всичко друго, двамата не си казали нещата право в очите, а по телефона. Енчев беше много емоционален в телевизионното участие с приятеля си. Той се разплака от вина, че е предизвикал ситуацията. Румънеца не тръгна да го успокоява, което говори, че приятелят му и колега има защо да съжалява, пише vihrogon.

Енчев каза също, че една от причините да поиска прошка от приятеля си била, че децата им не се познават. И двамата имат момчета – той три, а Румънеца две и според него липсата на контакт между тях била абсурдна. След като дуетът се разпаднал, Румънеца продължил да се занимава с музика и в момента прави озвучаване на компютърни игри. Енчев пък отишъл да живее със семейството си Разград, защото две от момчетата му имали заложби на футболисти и искали да тренират в „Лудогорец“. В крайна сметка едното момче се контузило и сега тренира фитнес, а другото се посветило на баскетбола.