Не е тайна, че Кралят на попфолка досега играеше ролята на сватовник на моделката и съпруга й Христиан Гущеров, но в близко бъдеще връзката помежду им изглежда ще бъде още по-силно скрепена и по друга линия.

Преди няколко дни Азис събуди любопитството на феновете си със снимка от гинекологичен кабинет. Изпълнителят на "Хабиби" показа видеозон и написа към кадъра, че е в очакване на бебе №3. Вярно - Азис винаги е държал личния си живот извън светските прожектори и с днешна дата още не е показал дъщеря си Рая, която вече е в тийнейджърска възраст.

Но мнозина се съмняват в истинността на твърденията му, че миналата година е станал татко за втори път, а сега му предстои и трето бащинство. Дали това е така, времето ще покаже. Но пък Светлана Гущерова наля масло в огъня, че може би поп фолк звездата се е "заразил" от идеята за многолюдно семейство от своите приятели и наистина очаква нов наследник. "Предполагам, че ще бъда кръстница на бебе номер 3", написа Гущерова в Инстаграм преди няколко дни, когато приятелят й позволи на своята общност да му задава въпроси. "Само и единствено ти, злато мое! Говорили сме, знаеш".