Вчера общият наследник на разведената двойка стана на 4 години в далечен Тайланд, където е вече месец заедно с родителите си и техни приятели. Макар че Дани и Алекс не пускат общи снимки, те доказаха, че са заедно през отпуската, като се появиха пред палатката, в която Габриел отпразнува личния си празник. Двамата греят в широки усмивки, а феновете им са щастливи, че отново са заедно.

"Вие значи сте заедно със Алекс на това райско кътче дано да се съберете", пише почитателка на двойката, която първо кри раздялата си, сега пък крие събирането си. Не липсват и критикуващи, които смятат, че двамата продължават да играят театър. "На почивка заедно с бившата и не се снимате заедно, детинско и недорасло", не може да сдържи яда си фенка.

"Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация! Вместо сняг през януари - получихме слънце, пясък и храна за душата и ума. Не смятам,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо- човек НЕ може да го промени УМЪТ….само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване!", написа Алекс, която преди броени дни стана на 29 години, също по време на отпуската си.