Певицата пусна видео от самолет, без да уточни дестинацията, но в стори се оплака от шумна група българи на плажа в Занзибар и така разкри, че е на приказно красивия остров. При това не сама, а с Ервин, с който е вече повече от година. Иванов е доктор по фармакология, защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарства от канабис.

Ервин е почти 10 години по-голям от 23-годишната Дара, която му честити празника, но не посочи на колко точно години става любимия. Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха заради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят напълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи твърде разголени дрехи. Интересното е, че тези правила все още не важат за певицата, която е настояща половинка на лекаря.

Певицата и Дони тръгват на необичайно съвместно турне в САЩ и Канада, което през март и април ще ги срещне с българските общности зад Океана в над 15 града.

„Получих доста неочаквана покана от Дони. Идеята му да събере артисти от две поколения на една сцена много ми хареса. Дони, освен приятел и страхотен колега, е и мой ментор. Нямам търпение да се срещна с българската публика зад граница в неговата компания,“ споделя тя.