"Слухът ми е възнаграден - чух, че кир Цитиридис няма да води всяка вечер. Но загубата на телевизионно време, което смятам че беше това шоу, сигурно дотегна на много хора", отбелязва Евгени. "Аз не чух добра дума за шоуто и доколкото чета коментарите в интернет, облекчението е пълно. Възпитанието ми изисква да благодаря, че като специален гост получих изключително внимание от екипа, заснемането беше на ниво, а апартамента ми изглеждаше супер на екран. Но интервюто, ах, интервюто – Николакис можеше да се постарае повече", критикува пиарът.

Според модният експерт Николакис можело да се облече и по-старателно, по- уважително спрямо неговия престиж. "Можеше да се облече по-уважително спрямо мен, спрямо дома ми, спрямо телевизията, която представлява", пише Минчев.

Въпреки критичното си мнение, Евгени Минчев имал и втора изява в "Шоуто на Цитиридис". Дисекцията и тук не беше спестена от бившия ватман. "Във второто си участие там бях „предвиден“ за изяждане, което разбира се, не им се получи. Публиката ревеше от възторг на всяка моя дума, а оркестърът зад мен се нап….ше от смях. Момата, сложена… да ми го „сложи“ така и не чухме много за нея", припомня си той.

Анализът на Евгени не спира дотук. "Без да злорадствам, но радвам се, ако Цитиридис си отиде завинаги от телевизионния ефир, макар, че уверявам ви - той е добро момче, нека си намери кабелна телевизия. Обикновено рибата се вмирисва от режисьорската кабина и сценарния екип. Той не е нито главата, нито опашката на тази риба, но изглежда е… устата , надявам се- не вътрешностите и. Но, дали е акула, или копърка. Дали прясна, или консерва? Здраве да е", разсъжава пиарът и продължава да нищи телевизионния ефир...

Телевизионният ефир изобщо, подценява българския зрител и му поднася за вечеря обедното си меню, което си е чиста столова храна. Ако мога да обединя българския ефир в едно име, то ще е Цитирачков. Довиждане, Николаос, благодаря ти за времето заедно. От написаното като мнение от гостуването си в шоуто личи, че не е останал особено доволен и някак даже леко разочарован. Въпреки опустошителния коментар, не толкова за водещия, колкото за самото предаване, то си има своите фенове, които опитаха да го оборят: Цитиридис е мило момче, но това няма общо с телевизионното му присъствие и сценариите, в които го вкарват. Гледах си го с удоволствие, понякога! Жалко, че ще има предаване само в петък. Харесвам го, понеже е остроумен, точен и забавен.