Снимките на предаването са направени през миналата година, но епизодите се излъчват чак сега, разбра още вестникът. Блондинката мери сили за титлата "кулинарен гуру" с добрия си приятел, журналиста Антон Стефанов, бизнесмена Петко Димитров, народната певица Димана Мирчева и бившата депутатка и водеща Калина Крумова. Серията, в която Гани последна от компанията се вихри в кухнята, ще бъде излъчена днес. Огнената блондинка събира максималния брой точки от участниците - 40. Толкова имат и другите, но шеф Манчев ще избере Гани за победител и така почетният плакет ще остане в ръцете на блондинката

Сексбомбата събира популярните гости в дома си в Пловдив, където е свила любовно гнездо с бащата на детето си Теодор. Полицаят по професия също ще се появи на малкия екран. Теодор не обича да се изявява по медиите, но "Черешката" ще е една от малкото му публични изяви. Мачото като истински кавалер ще помогне с готвеното на Гани, издават още нашите източници. В действителност Джулиана шашва всички с рецептите си. Освен богато отрупана маса гостите остават впечатлени най-вече от основното ястие на красавицата - пуйка, пълнена с... пиле.

Това е второ участие за Гани в "Черешката на тортата". Преди 3 години тя също въртя черпака в предаването. Тогава все още бе женена за бившия си Илиян. Двамата се вихриха заедно в кухнята, а по-късно се оказа, че са се замесили в скандал. Фирма за торти скочи на ВИП-овете, че в шоуто са представили сладкиш за свой, въпреки че бил купен от сладкарницата. Последва буря в социалната мрежа, а Гани и тогавашната й половинка успяха да докажат, че лично те са приготвили диетичната торта, а не са измамили.