Той прави класация на най-пусканите песни по жанрове както в световен мащаб, така и по държави. Потребители на платформата за видео от страната са си пускали 129 млн. пъти песни на Галена през последната година. Нейна е и най-слушаната песен в "Ютюб" от България, като дуетът с Азис "А + Г= ВНЛ" е въртян 32.4 млн. пъти.

Новината завари певицата на поредната ваканция, този път в Дубай. След като посрещна 2023 година в Доминикана, сега фолкаджийката отпраши за емирството, точно когато пряката нейна конкурентка Преслава се прибра от Тайланд и вече пълни дискотеките. В Instagram Галена сподели снимка, на която се вижда как се опитва да даде морковче на симпатично жирафче. Очевидно е, че жирафчето е съвсем опитомено и свикнало с хората и е готово да получава щедри подаръци от всекиго под формата на храна.

Когато става въпрос за рок групи, българите най-често си пускат "Металика" (6.26 млн. слушания). От хип-хоп изпълнителите най-често в България се слушат песните на Тупак. Той е номер 1 и за цял свят с над 1.4 млрд. гледани негови парчета. Когато става дума за класическа музика, българите през миналата година най-често са слушали Моцарт (63 хил. гледания). Най-популярният кънтри музикант в България е Шаная Туейн (442 хил. гледания на нейни песни). Най-слушан изпълнител в света за 2022 г. е индийската певица Алка Ягник с 14.8 млрд. гледания на нейни песни в "Ютюб". Тя изпълнява парчета, които по-късно озвучават популярни боливудски филми.