Специален гост на водещата Александра Сърчаджиева ще бъде фолк певицата Мария, която за пръв път ще разкаже всичко за връзката си с Мирослав Соколов и съвместния им живот. Самият той пък ще се включи със специално видео, в което ще разкрие мъжката гледна точка за любовта им, а ексклузивни кадри от снимачната площадка на най-новия музикален клип на Мария ще съпровождат вълнуващия разговор в студиото. Миро Дзвера, както е известен в София за първи път ще говори публично за връзката си с певицата, заради която остави първата си съпруга и две деца.

В рубриката „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще представи една различна и трагична история – тази на Антоанета. В невръстна възраст тя става жертва на брутално посегателство от страна на собствената си майка, която отрязва устните ѝ. Зрителите на bTV ще проследят отблизо процеса по заличаване на белезите и дългогодишните травми на Антоанета, а какъв ще бъде крайният резултат, предстои да видим тази събота от 17:00 ч.

Иво Аръков ще открие сезона с екшън класация, пълна с невероятни драми и приключения. Тази седмица рубриката „Топ 10“ е посветена на оцелелите по чудо български звезди, измъкнали се на косъм от наистина страховити ситуации.