От Нова телевизия реализират проекта в партньорство с УНИЦЕФ България и ще излъчат на 12, 13 и 14 февруари от 20 ч. Георги Цветанов, Богомила Янева, Алина Данчева, Васил Кънев и Александър Марков са на възраст между 8 и 12 години и формират пет от осемте дуета с бг звезди, които ще вълнуват зрителите в три изключителни вечери.

Всеки дует ще влезе в образа на различна знаменитост в името на три благотворителни каузи - „Закрила за всяко дете“, „Глас за всяко дете“ и „Най-добър старт за всяко дете“. Богомила Янева е най-малкият участник във формата от школата на „Бон-Бон“ и ще се бори за зрителските симпатии в дует с поп дивата Маги Джанаварова. 8-годишното момиченце в момента работи върху авторска песен с LaTiDa.

Георги Цветанов ще видим в колаборация с актьорa с култов статус в Северозапада и отвъд Краси Радков. Възрастовата разлика от 43 години между двамата не им пречи да синхронизират чувството си за хумор и да заработят в страхотен тандем, като с помощта на Радков момченцето вече е отработило правилното произношение на „л“. Гого изучава виолончело в Музикалното училище и е победител във формата „Големите малки“ заедно с Александър Сано (2022).

Алина Данчева е на 10 години и любовта й към музиката е наследствена. От мъничка обича да тананика свои измислени истории и преживелици, а в школата на „Бон-Бон“ този неин талант се усъвършенства за сцена. Учи италиански език, ходи на езда и уроци по пиано. В „Като две капки вода за всяко дете“ тя ще бъде дуетна половинка на Вики Терзийска от „Мастило“.

Васил Кънев е на 8 и освен силата на музиката, владее таекуондо и карате. Отличник по математика, той показва и добри умения на комуникатор, защото вече е успял да разплаче своята дуетна половинка Тити Папазов с позицията си в подкрепа на децата в неравностойно положение. Александър Марков е „като две капки вода“ с характера на актьора Калин Врачански. Същото може да се каже и за външния им вид, като прилика в различни възрасти. Алекс има главна роля във всички мюзикъли на „Бон-Бон“ и освен езика на приятелството, говори свободно френски и английски.