Той е станал баща тихомълком, без преди това да се е вдигало шум около бременността на половинката му или след раждането на наследника им. Чаровният готвач, който спечели третия сезон на риалитито на Нова телевизия, не сподели нищо за бащинството си в епизода на "Черешката на тортата" снощи, но останалите участници го издадоха. Както е известно предаването се излъчва на запис, като е реализирано преди поне три месеца.

Майсторът на италиански специалитети не продължи темата и така не става ясно дали има момче или момиче. Проверка на HotNews обаче установи, че той се радва на син, който вече е на 7 месеца. Реджи е показал бебето малко преди излъчването на "Черешката на тортата" в Инстаграм профила си, но учудващо новината не е обиколила медийното пространство още тогава.

Иначе Реджи издаде малко повече за своята жена пред гостите си. От думите му стана ясно, че тя също е от "кухнята" - сладкар. Двамата имали връзка от разстояние, тъй като били в различни държави, но така станало че се събрали в България, където готвачът не крие, че се чувства най-добре и по никакъв начин не му липсва живота в Италия, където живееше преди да се прибере за третия сезон на Hell's Kitchen.

В тазседмичното издание на "Черешката на тортата" шеф Бадев е в компанията на други ярки участници и победители от Къщата на Ада - победителката от последното издание Валя Вълкова, финалистката от същия сезон Виктория Зайкова, друг от култовите победители Дани Спартак и неговата конкурентка от същия сезон Веселина Чилева.