Това е така, тъй като Краля на поп фолка денем обикаля ресторантите със своята приятелка, а нощем се оттегля в покоите си с шортите на Гущерова. Буквално! Тези дни фолкзвездата и Светлана изненадаха почитателите си с нова пижамена провокация, част от колекциите на Гущерова. Тя е в актуалните черно и бяло - на щампи и десени с тези класически цветове заложиха много световни дизайнери за Пролет/Лято 2023. Интересното е, че Азис за трети път застава пред фотокамерите като рекламно лице на Гущерова.

За пръв път той се съблече по пижама преди три години, когато моделката стартира своя бранд. След това двамата се появиха и на билборди с колекция, посветена на Деня на влюбените Свети Валентин. Неотдавна Гущерова призна, че не планирала нови мъжки модели. Но когато на една от фотосесиите Азис проявил фантазия и набързо прекроил една от дамските пижами, отсякъл, че задължително трябва и нова колекция за мъже. По всичко личи, че и този път Светлана се е доверила на безпогрешната му интуиция.

Не е тайна, че Азис и Гущерова имат дългогодишно приятелство, като дори поп фолк звездата се превърна в сватовник и събра Светлана и Христиан Гущеров. Сега май двамата се канят и да се сродяват, понеже Васко загадъчно обяви, че чака трето дете. Самата Гущерова пък изглежда, че работи неуморно, въпреки че отглежда вече трима наследници. Моделката сподели и кадър от следващата си колекция с ефирни ножници с дантела. Междувременно от инстаграма й разбираме и, че ще заделя процент от приходите на бранда си в помощ на бедстващите хора в Турция, останали без домове след унижощителните земестересия в 10 провинции.