„Предразположена съм към браковете. Не си падам по мимолетните връзки“, заявява в клип самата Мария. След видеото социалните мрежи се наводниха с подигравателни коментари, че изпълнителката от Стара Загора преиначава истината за себе си. „Как да й вярваме, при положение че употребява „брак“ в множествено число? Това издава, че не е моногамната жена, за която се представя“, смятат виртуални познавачи на жанра.

Други пък веднага я погнаха затова, че по този начин иска да каже, че в утрешния ден може да се разведе с Миро и съответно да хване нов балък за следващия си брак. Припомняме ви, че първия официален мъж на певицата е бизнесмена Димитър Андонов, от когото Мара Отварачката има дъщеричка Марая. След това тя се разведе и омъжи за Християн Гущеров, но и там брака не просъществува дълго, като от миналата година тя вече е и г-жа Соколова, заради новата си законна половинка Мирослав Соколов, по прякор Дзвера.

Такива са връзките на певицата, че винаги тя се изхъврля с думите, че това са големите й любови. Но ако са били такива, защо толкова краткотрайно продължават браковете й, питат се в средите. Мария обаче няма да им даде отговор, освен ако не я провокира Мегз във "ВИП Брадър", което няма как да се случи отново.