28-годишният богаташ глези любимата си с дизайнерски дрехи, бижута, почивки по най-луксозните световни курорти и премиум автомобили. Плеймейтката афишира любовта си с мургавелкото, но и не коментира с какво точно се занимава и как си изкарва парите. Всеки месец влюбените гълъбчета са на почивка в Дубай, Малдивите, Гърция или друга екзотична дестинация. Изкусителката се окичи с гривни за над 100 000 лева на „Картие“, с които е неразделна. Бижутата й ги подари Карен още в началото на връзката им. Официално двойката е заедно от март 2022 г., а блондинката забременя само два месеца по-късно.

За Коледа Карен подари на блондинката джип „Мерцедес“ за 300 000 лева, а преди седмица бъдещите родители си взеха гъзарски джип „Ламборгини Урус” за 600 бона. Бившият тенисист доскоро управляваше мощен спортен „Мерцедес”, който продаде, за да се сдобие с просторния джип, където да събират бебешката количка на бъдещия си син, пише "Уикенд". Тук идва логичният въпрос как може човек под 30 години да си позволи две коли на стойност около 1 млн. лв. за има-няма месец. Нямаме категоричен отговор! Според някои Карен произхожда от доста богато семейство и има завидно наследство. Други твърдят, че парите му са от „черно тото“ и заради това ги харчи с лекота. Според трети, върти бизнес с криптовалути.

Проверка на „Уикенд“ показа, че мускулестият мачо има една фирма, която е регистрирал през 2016 г. Първите години годишната печалба на дружеството е била доста символична – едва по 10 000 – 20 000 лева. За 2019 г. любимият на Златка е спечелил точно 39 бона за 12 месеца, което се пада по около 3000 лева на месец. Това определено не са пари, с които може да води луксозния си начин на живот, който демонстрират с Райкова - купищата маркови дрехи, коли, екскурзии и какво ли още не.

Преди 2 години братята Карен и Юрий Хачатрян бяха наказани заради „черно тото”. Тенис звеното за почтеност (The Tennis Integrity Unit – TIU) ги намери за виновни по обвинения в уговаряне на изхода на мачове. Карен получи доживотна забрана за спорт и глоба в размер на 250 000 долара. Разследването е установило, че в периода 2017 - 2019 г. Карен Хачатрян многократно е нарушил „Програмата за борба с корупция в тениса“ чрез 5 уговорени мача, 9 случая на подтикване на тенисисти да не показват най-добрата си игра, многократна неспособност за сътрудничество на TIU и др.

Не е изключено Карен да е от заможно семейство, но тогава не би се занимавал с „черно тото”. Също така на името на родителите на арменеца няма фирми и дружества, така че те нямат бизнес, или поне не официален. В първите дни на 2023 г. плеймейтката и провалилият се тенисист са основали обща фирма за производство и търговия на енергия от възобновяеми източници, както и ИТ дейности, установи „Уикенд”. Предстои да видим дали Златка ще ръководи свой ВЕЦ, или тази фирма е просто за „замазване на очите” на хората, които се питат откъде са парите на мургавата й половинка.