Майката на бебето е Розали Петрова, която го дари и с дъщеря на име Христина, която се е родила преди малко повече от година. Кобрата призна, че е станал баща на дъщеричка едва в края на 2022 г. „Открих истинската любов. Просто тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам и е нещо наистина уникално. Едно създание, което щъркелът ми донесе. Казва се Христина” – призна Кубрат Пулев преди почти два месеца.

Спортистът най-после се осмели да говори за личния си живот и новата си връзка, но без да конкретизира коя е жената до него. Малката Христина е кръстена на майката на боксьора, която носи същото име. Източници на „Уикенд” твърдят, че Кобрата умишлено крие, че е станал татко за втори път, защото не иска да се шуми около личния му живот. Освен това се опасявал да не би лоши хора да урочасат бебето.

Боксьорът винаги е казвал, че иска да има поне 3 деца. Само че с Андреа така и не успяха да имат свои, макар че според техни близки са правили много опити. Те твърдят, че двойката е ходила в Германия и Турция за ин витро оплождане, което не е дало резултат. Самата Андреа многократно е казвала, че държи първо да се омъжи, а след това да ражда, но Кобрата не искаше сватба с фолк певицата. Двамата бяха сгодени в продължение на 12 години. Пулев предложи брак на фолк дивата през лятото на 2007 г. Шампионът по бокс изненада любимата си с пръстен с бяло и жълто злато, инкрустиран с 12 диаманта, поставен в чашата й с шампанско. Всичко това се случи на яхта в курорта Слънчев бряг, година след началото на връзката им. Годежът им продължи дълго и така и нямаше развитие.