По тях зрителите имат право да предположат името на участника, който ще гледат да имитира български и световни певци през следващите три месеца. И ако за първите двама няма никакво съмнение, публиката е разделена за третия, видя Hotnew.bg. Без съмнение в любимото предаване влиза певицата Кали, която сама призна, че няма никакви ангажименти, откакто смени жанра и вместо чалга пее джаз. Това беше и една от уликите за нея-дипломиран преподавател по джаз във Виена. Майката на три деца отговаря и на другите улики-свири на баглама и е пяла в дует със Стефан Данаилов песента "Парфюм".

Владимир Михайлов, национално известен като мафиота Денис Топал, също бе разкрит от уликите-неговият герой от "Братя" има още двама братя и една сестра. Във филма “Септември в Шираз” актьорът играе любовник на Салма Хайек, номинирана за "Оскар". В същия филм Владо Михайлов си партнира и с Ейдриън Броуди, който го хвали как се е научил да свири на пиано.

Третият участник раздели публиката, като най-много хора залагат за Валентин Танев, Кръстьо Лафазанов и Ники Илиев заради уликата, че участникът е женен за работата си. Снимката на Танев абсолютно прилича на показаната в Капките, той е вдовец, както и Лафазанов, така че може да се каже, че са женени за работата си. Същото обаче казва и Ники Илиев във всяко интервю след раздялата си със Саня Борисова. Предвид възрастта си Танев едва ли ще се съгласи на такова трудно участие, затова Hotnews.bg залага на Владо Карамазов, който също е женен за работата си, а има да си връща на "Сървайвър", където не го взеха като водещ и сега той може да помогне на конкуренцията.