Празникът разчувства най-много Андрей Арнаудов, но той има основателна причина извън Свети Валентин, защото жена му Емануела празнува своя рожден ден заедно с близначката си. Продуцентът на "Фермата" си призна, че преди години не би си помислил да празнува 14-и като ден на любовта, но след появата в живота му на майката на неговия син, това се променило. За сметка на това пък Папи Ханс подходи доста по-прагматично и показа снимка как двамата с гаджето си хапват дюнери, като доказателство, че имат еднакви вкусове.

"Днес моето момиче има рожден ден! А тази снимка е от броени дни преди да се роди синът ни! Иначе връзката ни започна в деня на рождения ден на майка ми и има нещо много символично в това, защото Еми по някакъв начин прероди целия ми живот! Така, че 14 февруари наистина е денят на любовта, въпреки че преди 7 години щях дълго да споря за това", разнежи се Арнаудов.

Преслава избра да честити празника със снимка, на която освен щерката Паола се вижда и Павел, когото певицата рядко показва в социалните мрежи. Спортната журналистка Николета Маданска не показа двамата си сина, а техни играчки. Тя обяви куклите за снои валентинки, пак ясно подсказвайки, че е разделена с колегата си Венелин Петков.

Червени рози получи Светлана от своя съпруг Християн Гущеров, като букетът бе придружен от мила картичка с обяснение в любов. Тото пък се обяви против любовта да се чества само един ден. "Не разбирам идеята на този празник и това да показваш истински любовта си в един определен ден от годината. Тези хора ги обичам не само днес, а с всеки ден все повече. И всеки ден благодаря, че са МОИТЕ хора. Празнувайте любовта си и днес, и утре, и по-следващия ден, както можете. Спечелили сте достатъчно щом сте я открили", коментира той, като показа снимки от сватбения си ден и на двете си деца.