Ромската перла се тунингова яко месец след като навърши 47 години. Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна. Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите. Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане

Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие. Но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво. Ромската перла не тунингова само бюста си. Софка си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части. Най-новата корекция на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, но не толкова драстично, както правят много млади девойки.

От последните снимка на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени. Интервенциите не се харесват на всички фенове на Софчето. Според тях любимката им е започнала да замязва на останалите си колежки след операциите. И е загубила своята идентичност. "Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди истинска, а не изкуствена", пише последовател на Софи под една от новите й снимки, цитиран от "България днес".