В инстаграм певачката се оплака, че е преживяла кошмарен самолетен полет и сподели снимки, за да направи феновете си съпричастни към изживения ужас. Вместо да получи съчувствие, Преси се сблъска с недоволство от страна на своите последователи в мрежите. На кадрите, споделени преди ден от чалга изпълнителката, се виждат откъснати уплътнения и липсващи елементи от конструкцията на летателната машина, но фотос на скъсаната обувка на една от стюардесите се оказа ябълка на раздора и лавина от злостни забележки заля Преслава.

Фолкаджийката влезе в обяснителен режим и се наложи да прибегне до изказвания в стил синдикален лидер, за да се защити от мощния хейт по свой адрес.

„В отговор на разни „доброжелатели“, които са решили да се правят на големи разбирачи и съдници, бих искала да кажа, че не осмивам жена, която не може да си позволи нови обувки, а компания, която не й предоставя такива. Тя не си избира с какво да иде на работа, а е длъжна да бъде с униформа, подсигурена от работодателя й. Самолетът се разпадаше отвсякъде. Още когато влезнахме, вътре не беше чистено. Цялата седалка беше в трохи и боклуци. Слава Бог, се прибрахме живи и здрави. Имайте предвид също, че хората си плащат за подобен риск и мизерия“, коментира възмутената изпълнителка на „Водка с утеха“.

По-наблюдателните забелязаха дузина правописни грешки в поста на Преслава, сред които непознаване на правилата за пълен и кратък член и неточно изписване на думата „осмивам“, която е написана с буквата „у“. Няколко пропуснати запетайки се оказаха незначителна подробност, пише "Телеграф".