Изненадата се оказа голяма, защото едва ли някой е предполагал да види риалити двойката точно в тази светлина. Какво още са намислили да направят преди да се оженят тази година, можем само да гадаем. От Елица пък става ясно, че тази гореща фотосесия е чакана отдавна.

Провокативната фотосесия успя да разпали невъобразим пожар сред последователите на риалити двойката, които са меко казано силно впечатлени от не само от крайния резултат, но и от целия процес на работа, който също става пределно ясен във видеото.

Алекса и Елица в еротична фотосесия.

"Днес заснехме една красива, лична, нежна, цветна, нестандартна за мен фотосесия, но така дълго чакана", разкри олимпийската ни медалистка по борба. А малко по-късно, не непременно по повод видеото, но и заради него, написа в мрежата: "Любовта е всеки ден. Не веднъж годишно, обичайте се".

Припомняме, че Елица и Алекса, които станаха популярни покрай участието си в риалитито "Игри на волята", което Алекса спечели, се сгодиха в края на миналата година, а към днешна дата по-голямата част от организацията за сватбата е вече готова. Датата е ясна, поканите са готови, роклята на булката е избрана, пише Блиц.