Звездата от риалитито "Къртицата", се включи във видео, в което само по снимките на родни изкусителки, трябва да избере жената, която най му приляга. Явно Емо е ценител на естествената красота, тъй като всяка мацка, която му предложиха водещите, той отхвърли, заради силиконови гърди или заради това, че според него са „боклуци“. На първата врътка Каменов трябваше да избира между Мартина Юрукова и победителката в риалити предаването „Ергенът“ Виктория Капитонова.

Той веднага отхвърли рускинята, тъй като смята, че е „боклук“. След това му предложиха Дениз Хайрула, която също беше претендентка за сърцето на Виктор. Той обаче отхвърли и нея. „Само аз не съм я е*ал тая, бегай, вие ми се подигравате“, отсече той.

Каменов отхвърли още попфолк певиците Лидия и Теди Алексанрова, но одобри певицата Тита, защото била „по-естествена и няма силикон в циците“. Певицата Андреа той сравни с мис Пиги от "Мъпет шоу", отхвърли Tattstoner и плеймейтката Моника Валериева, която обяви за „майката на всички боклуци“.

Но обидите по адрес на Валериева, не спряха дотук. „Тва е майката на всичко, което е пропаднало от женска страна в България”, заключи Каменов, цитиран от "Телеграф".