Въпреки че фолкаджията и бившият на Лили Иванова въобще не си приличат, гримьорите бяха слели чертите им в лицето на Христо Гърбов, видя Hotnews.bg. Актьорът за първи път се съгласява да участва в подобен формат, а за решението му сигурно е допринесъл и фактът, че от година вече не се появява на телевизионния екран, след края на "Комиците" и печално завършилото набързо "Дъ шоуто", които се излъчваха по конкурентната bTV.

"Харесвам го като актьор. Но защо избра тази песен мъчеше се през цялото време. Не беше неговата. Иначе тази песен на Сашо Роман ми е най- любимата му", пише зрител на официалната страница във Фейсбук на предаването. "Ох, Пацо, Пацо.... Много приятна изненада! Малко Асен Гаргов ми иде, но нейсе.... Щом сте казали Сашо Роман нека е той....", смее се друг..

Самия Сашо Роман не беше в залата като зрител, за разлика от Данчо Караджов от "Сигнал", който бе имитиран от победителя от Славин Славчев. Дали липсата му се ъдлжи на скандала с изказването му пред Тото, че Глория има 11 албума и нито един хит, Hotnews.bg може само да гадае.