Наскоро обаче, синът на легендата Тони Стораро е станал жертва на доста нагла хакерска атака, вследствие на която профила му в социалната мрежа просто изчезна. Всичко се случва преди броени дни, след 17 февруари, когато хитовият изпълнител и семейството му празнуват рождения ден на сина му Тони.

И докато се забавлява и се радва на споделените моменти в специално наетия детски център, където са присъствали само най-близките, изпълнителят дори не заподозрял какво му готвят. Малко по-късно се случва и въпросната хакерска атака, след която страницата на Фики Стораро в Инстаграм не е активна, само че не става ясно дали е спряна временно или е изтрита окончателно.

Засега певецът не е коментирал ситуацията, а последната му публикация в мрежата е от рождения ден на сина му Тони. Феновете на звездата са притеснени дали този път той ще успее да се справи с профлема, за да могат да продължат да следят всичко, което се случва в живота му от постовете и сторитата, които той често качва. Хитмейкърът наскоро сподели, че тази година му предстоят много нови музикални проекти.