С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, най-романтичното риалити „Ергенът“ се завръща в ефира на bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика и забавление. Новият сезон ще направи своя телевизионен дебют тази вечер от 20:00 ч. а още на старта виртуозният музикант Евгени Генчев ще бъде изправен пред тежкото решение да се раздели с една от претендентките в първата за сезона „Церемония на розата“.

По -същото време конкурентната Нова телевизия излъчва Кухнята на ада. Шокираща двойна елиминация ще сполети участниците в Hell’s Kitchen във втория епизод на шоуто тази вечер от 20:00 часа. Готвачите от петия сезон на най-гледаното кулинарно риалити в България отново ще влязат в битка за одобрението на шеф Виктор Ангелов.

В първия епизод дебютната вечерна резервация претърпя провал. Шеф Ангелов изгони отбора на по-възрастните от кухнята на Hell’s Kitchen. В края на вечерта застрашени от елиминация бяха най-младата и най-старата участничка - 18-годишната Цветелина от Враца и 63-годишната Клавдия от Берковица.