Красавицата от известно време има връзка с мъж на име Георги. Мъжагата е първата публична връзка за хубавицата, след като се раздели с пилота Петър. Антония и летецът се залюбиха след края на "Фермата". Авантюрата им приключи скоропостижно. Сексбомбата, родена в Асеновград, и новият мъж до нея са заедно от близо година.

За празника на влюбените Св. Валентин мачото води любимата си на екзотична дестинация. Двойката прекарва 14 февруари в Занзибар, където обикаля с лодка, наслаждава се на невероятно красивите залези и чат-пат кара колело из острова. Именно оттам Антония качи първите си снимки с новата си изгора. Двамата позират пред огромно сърце, а под фотоса красавицата публикува няколко влюбени емотикона.

Новият на Антония е запален по татуировките. Георги има редица рисунки по тялото си. С какво точно се занимава, не е ясно, но изглежда като човек с възможности. В последните няколко месеца Антония споделя кадри от скъпи курорти. Ала чак наскоро показа снимки с човека, който я води по тузарските места. Това навява на мисълта, че връзката им е доста сериозна. И нищо чудно скоро мацката да получи пръстен. Тя е вече на 30 години и със сигурност се замисля над това да създаде семейство.

Новият мъжага на сексбомбата от "Фермата" със сигурност се радва на огромния бюст на красавицата. Преди година Антония наля няколкостотин кубика в балконите си и вече изпреварва много девойки с едни гърди напред. Бизнес дамата, за каквато се представя самата тя, не спира да се фука с новите си бомби и постоянно ги пъчи на снимките си по бански.