Двамата се затрудниха с изпълнението на предизвикателството за двойки, в което трябваше да покажат воля и непоколебим дух. Това ги изправи на елиминации срещу Виктория и Георги, които също не се представиха добре в последните игри. Всички останали партньори имаха възможност да обсъдят и решат кого да подкрепят на базата на лични предпочитания или стратегия. Надежда и Симеон получиха само два гласа в своя подкрепа и са първите, напуснали романтичния риалити формат.

„Всеки романс има своя край, или поне в „Един за друг“. Въпреки че днес напускате вилата на любовта за всички е ясно, че вашата обич е това, което няма край. Бъдете светлината в живота си, не спирайте да се обичате“, обърна се към първите напуснали водещият Емо Чолаков. „Предаването ни показа, че можем да устоим на всяко предизвикателство – не само в игрите, но и в живота. Разбрахме, че няма нужда да губим себе си, а също ни доказа, че не можем един без друг“, коментира от своя страна Надежда.

Младо семейство от Бургас излиза от обичайния си дом в социалните мрежи, за да се настани във вилата на любовта, без дори да подозира, че играта вече е започнала. Седемгодишна любов и прекрасен малък син свързват Кристина (23 г.) и Артьом (30 г.). Партньорите са популярни инфлуенсъри, имат бизнес за организиране на събития, а тя е талантлива певица. За атрактивната двойка призванието идва естествено, а двамата имат редица общи интересни. Дрехите им почти винаги са в сходни цветове, благодарение на Криси. След "Хелс кичън", в което отново гледаме инфлуенсърката Капитонова, сега инфлуенсъри завладяват и "Един за друг".